Annemin gizlice yaptıkları

Merhabalar adım mert 22 yasındayım.Zamanında yaşadıgım çok zoruma giden gözümle şahit oldugum 10 yıl önceki olayı anlatıcam sizlere.Mersinde yaşıyan çekirdek bir aileyiz annem ev hanımı babamda tırcı oldugundan pek eve gelmez. Evde de annem otoriter bir kadındı babama ve bana sözü hep geçerdi.Annem o zamanlar 34-35 yaşlarında boyu 1.65 kilosu 60 larda olan balık etli bir kadındı bembeyaz tenliydi şimdi anlıyorum neden beğenildigini bu kadar.Okul çıkısında emreyle ben ailelerimiz gelir beraber evlerimize dagılırdık.Bir gün okuldan cıktık emrenin babası mehmet abi geldi babasıda mahallede 40 yaşında isimli bir abiydi.Annemle samimiyetlerini biraz garipsemiştim.
Ama mehmet abiyi baya seviyordum.Tanıştıklarından sonra mehmet abi sigara uzattı anneme annem bende var diyip teşekkür etti fakat aa hanfendi bir tane aramızda lafı mı olur sizin gibi güzel hanımefendiye ikramım olsun dedi sigarasını yaktı.Annemde arasıra gözleriyle bakıyordu ona ama birşey anlamıyordum.

Diger günlerde çogalmıstı gelmeleri mehmet abinin.Sonrasında 19 mayıs etkinlik gününde biz erken çıktık okuldan evlere yolladılar eve tek gitmek zorunda kaldım.Evin arka sokagından giricektim evimiz müstakil ev oldugu için ordan da giriş vardı.Normal kendi anahtarımla sessizce girdim.Mutfak bahcenin arkasından perdeli bir şekilde gözüküyordu.
Annemle mehmet abi kahve içiyorlardı.Ah keşke evdede böyle yardımcı bir kadın olsa bana diye söyleniyordu mehmet abi.

Annem gülerek karın yapmıyormu sana böyle dedi. Moruk karı evde durmuyor ki hep kızın yanına ankaraya gidiyor diyordu. Annem sabah oldugu için askılı tshirt altında dar pantolonu vardı cidden güzel görünüyordu.Annem kahveleri kaldırırken el kol şakaları yapıyordu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir