31 çekerken Teyze Kızına Yakalandım

Teyzemin kızı her zaman hep elinde kaldığım bir kişilik olarak karşımda durmaktan vazgeçmiyor. Sürekli bizde. Çok sıkılmıştım kızdan. Ama geçen gün yaşadığım ateşli seks ilişkisinden sonra karışmak istemiyorum sürekli gelip gitmesi hatta işime geliyor. Teyzemin kızı üniversite sınavını kazanamadığı için ailesi okumasını sordu devam etmek istiyormusun diye oda evde kalmayı tercih etmişti.

Evde canı sıkıldıkça bize kaçıp geliyor sürekli bana bulaşıyordu. Tam baş belası gibi görünen kız seks hayatımı süslemeye başladı. Bir gün annem teyzem gile oturmaya gideceğini söyledi. Evde yalnız kalmak benim için çok güzel bir durumdu. Çünkü hemen otuz bir çekecektim seks filmleri izleyip. Annem teyzem gillere gitti. Ben hemen peçetemi ayarladım ve bilgisayarımı hazır hale getirdim. Çekmeye başladım tadını çıkara çıkara izleyecek orgazm olacaktım. Ses bile duymadım.T eyze kızı bize gelmiş. Anahtarı annemden alıp beni yalnız bırakmak istemiyormuş canı sıkıldığı içinde annem bize göndermiş. Bizde zaman geçirmek için.

Kapı sesini duymadım dedim ya. Bir anda kapıya bakma ihtiyacı duydum. Hislerim bana bakmamı söyledi. Teyzemin kızı kapının aralık kısmından beni izliyor gülümsüyordu. Görür görmez önce çok korktum ama baktım ki bizimki kapıda. Ne aradığını sordum. Gördüm her şeyi ne kadar büyükmüş dedi. Bende git işine filan dedim. İlla görmek istiyorum dedi. Bende hayır filan dedim ama laf dinlemedi bende bir anlık kızgınlık ile açtım bak böyle işte dedim eline almak istedi. Elledi gülümsüyordu bir anda kızardı yüzü. Bende etkilenmeye başladım nasıl olduysa dudak dudağa öpüşmeye başladık.Eline aldı aletimi.Öpüşürken okşamaya başladı.Bende elimi onun kukusuna attım. Okşamaya başladım.

Birbirimizi orgazm edecektik.Öpüşme ateşlendi ve yere inmek istedim. Bekareti duruyordu kuzenimin. Sonra yerde tamamen külotumu indirdim kafasını alta doğru eğdim ağzına almasını söyledim. Ağzına almayı bilmiyordu gördükleri kadarı ile yalamaya başladı. Yan dönderdim bende onu yalıyordum. Çok zevk almaya başladık. Orgazm olmak üzereydik. Alıştıkça daha güzel sakso çekmeye başladı. Ağzına alırken sanki onun ağzını yapıyordum.Şeftalisi çok güzeldi. Yalıyordum ama keşke açık olsaydı sokardım hiç affetmezdim inanın. Yalama devam ettikçe ağzına boşalmaya başladım. Tiksindi bana vurdu ben kahkahalar atıyordum. Oda benim ağzıma boşalmıştı amından çıkan bütün sular ağzıma dolmuş yalarken istemeden yutmuştum ne yapabilirim. Çok zevkliydi. Daha sonra sürtünmeye başladık. Bir keresinde arkadan sokmaya çalıştım.Ama özel krem lazımmış girmedi.

Bende arasına sürterek boşaldım kalçalarına. Kızıl saçlı beyaz teni ile çok seki teyzemin kızını güzelce her zaman sikiyorum böyle. Artık seks kadınım oldu benim.

Yaş Sınırı!
Hikayeleri Okuyabilmek için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamalısınız.
Comments (0)
Add Comment