Kendimden 10 yaş küçük bir erkekle aşk yaşayacağım aklıma bile gelmezdi

Herkese merhaba. Ben sex itirafları olarak google den arama yaparken sitenizi tesadüf buldum. Benimde bir deneyimim oldu ve sizlere anlatmak istiyorum.
Ben annemle yaşayan dul 37 yaşında bir kadınım. Bir evlilik yaptım zamanında fakat hamileyken aldatıldğımı anlayınca eşimden ayrıldım. 2 aylık hamileyken kürtaj oldum ve çocuğu aldırdım. Ben 7 senedir Ankarada banka çalışanıyım. Kendime bakan giyimine önem veren , fizik olarak gayet düzgün fit bir bedene sahibim. Güzelliğim çok çok olmasada çirkin bir kadın değilim. Bankada müşteri temsilciliği yaptığım zamanlarda yeni tayin olmuş ve bizim şubemize gelmiş Volkan isminde bir çocuk geldi. Genç benden 10 yaş küçük yakışıklı kaslı bir vücuda sahipti. Bankaya gelen müşteriler bile asılmaya kalkıyorlardı. Gerçekten etkileyici bir erkekti. Çakır gözlü kumral saçlı ses tonu etkileyici ve gayet olgun birisiydi. Biz Volkanla yanyana oturduğumuzdan ilk biz tanışmıştık. Zaten bizim personelin içinde tek bekar bendim. Benimle gayette iyi anlaşıyordu. İlk bir hafta geçince biraz sohbeti ilerletip çay molasında öğle molalarında yemek yerken beraber gidip geliyorduk. Bana yakınlarda ev kiralamak istedğini yardımcı olmamı istedi. Bizim oturduğumuz sitede kiralık daire vardı yönetimle konuştum ve bir gün öğlen beraber eve bakmaya gittik. Arada ben ve annem olunca gayet uygun bir kira ile evi tuttuk. Volkan okadar düzgün bir insandıki annem bile çocuğa hayran kalmıştı. Çok mütevazi edepli efendi birisiydi. Annem hatta bana ahh ahh keşke yaşı yaşına denk olsada….
diye laflar bile ediyordu. Ben evlilik düşünmüyordum açıkcası evliliğimden sonra hiç bir erkekle ciddi ilişki yaşamamıştım. Volkan ile altlı üstlü komşu olmuştuk ve günler geçtikce işe birlikte gidip geliyor, arada bizimle akşam yemeğine davet ediyorduk. Günler geçtikcede samimi olmaya başlamıştık. Ben Volkandan 10 yaş büyük olmama rağmen benim kadar olgun ve aklı başında bir insandı. Bizim işte kasa kapama sayım felan olunca biraz mesayiye kalıyorduk. Akşam beraber çıkıp yemek yiyor yada bir kahve içip sohbeti ilerletiyorduk. Birbirimize kendimizden bahsedip hayatlarımızı anlatmaya başlamıştık. Bana hep ismimle Arzu diye hitap ediyordu. Hiç bana abla diye hitap etmemesi benimde hoşuma gidiyordu. Bir kaç ay geçmeden kendisine bir araba aldı ve bizim hem işte hem yolda vakit geçirirken başbaşa kalmalarımız artmaya başladı. Birbirimizi daha iyi tanıyor aramızdaki arkadaşlık pekişiyordu. Annemden çekine çekine bizim eve gelip yemek yiyişlerini çok seviyordum. Gün geçtikce ortak yanlarımızı buluyor arada sinemaya tiyatroya bile gidiyorduk. Hayatımda ilk defa bir erkek arkadaş olarak yanımda iyi anlaşabildiğim bir insan vardı. Ben halimden gayet memnundum. Arada alışveriş merkezinde mağzalara girince çalışanlar elbiseler için yengeye çok yakıştı felan diyorlardı. Bende yaşımı göstermiyordum ama yinede aramızda tam 10 yaş vardı. Volkan beni her anlamda koruyup kollamaya her konuda bana destek olmaya başlamıştı ve ben bir kadın olarak bu duruma çok seviniyordum. Çünki benimde bir hayatım vardı ve çok eksik kalan taraflarım olmuştu. Volkan ile biraz biraz tamamlanana hayatım gayet güzel ve seviyeli bir şekilde devam ediyordu. Akşamları maç izlemeler, arada kahveye onun evine gitmelerime annemde karışmıyordu ve biz gerçekten çok samimi olmaya başlamıştık. Yaşım 37 olsada bende bir kadınım sonuçta, benimde bir kalbim var. Hiç benden küçük olmasını düşünmemek istesemde aramızdaki yaş farkı beni hep geri adım atmamı sağlıyordu. Aslında her hareketinde hayranlğım artıyor gönlüm Volkana kayıyordu. Kendimi onun çekiminden bir türlü alamıyordum. Volkanda bunun farkında olacakki, benim giyinişim hareketlerim , onu görünce yüzümün gülmesini dikkatle takip ediyordu. Arabayla kırmızı ışıkta beklerken arabadan inip çiçekçiye koşar bana çiçek alıp koşa koşa geri arabaya biner böyle küçük ama benim için çok büyük jestler yapıp herzaman beni mutlu ederdi. Hiç bir gün bana karşı ters bir hareketi olmadı. Hayatımda beni elde etmek için değilde sadece yanında olmam için beni mutlu eden bir erkek görmek gerçekten hem garip hemde çok güzel bir şeydi. Zaten insan sevdimi birkere her hareketini beğenir her halini severdi değilmi..
Bizim arkadaşlık ilişkimiz tam gaz dolu dolu gidiyorken izmirdeki teyzem ameliyat olacağı haberini aldık. Bir hafta sonu annemle beraber uçakla izmire gittik. cumartesi pazar bende teyzemin yanında kaldım ve annemi teyzemde bırakıp geri döndüm. Döndüğümde beni havaalanından karşıladı ve ciddi ciddi beni özlediğini belli ediyordu. Çok hoşuma gidiyordu onun o istemeden hareketlerinden anladığım duyguları belli olması beni de heyecanlandırıyordu. O akşam eve gitmeden oturup bir yerde yemek yedik. Teyzemin durumunu anlatım öyle sohbet edip kalktık eve gitik. Ben akşam kahveye davet ettim. O akşamda fenerin maçı varmış ve kahveleri aldık elimize Volkanın eve gittik. Maç kanalları bizim evde olmadığı için. Beraber maç izledik güldük eylendik, kahvelerimizi içtik. Eşofmanlı hali bile benim çiin doğal ve güzel olduğu için onun herhalini görmeyi istiyordum açıkcası. Eve gittiğimde hayatımda ilke defa kendimi tatmin ederken okadar bir insanı düşündüm ve çeşitli fantaziler hayal ettiğimi hatırlıyorum. Facebook tan ekledim kendisini resimlerine baktım bol bol hepsini beğendim. Kendikendime kızıyordum aslında bukadar kendimi kaptırmam doğrumuydu. Sonuçta Volkan 27 yaşında ben 37 yaşımdayım. İşyerimdekiler duysa rezil olurum diye kendi kendime düşünmeye başladım ama kendimi onun hayaliyle tatmin etmekten alı koyamıyordum. O hafta içi benim doğum günüm vardı ve ben o gün için hayaller kuruyordum. O gün geldiğinde iş yerimde arkadaşlarım sağolsunlar öğlen arası işe başlamadan küçük bir pastayla doğum günümü kutladılar. Hepsi küçük birer hediye almışlar kimi kupa kimi parfün felan derken baktım ki volkanda hediye yok. İşe başlarken yanaştı ve bana
”benim hediyem akşam.. süprizz” dedi
Ben tabi yüzümde gülücükler nasıl mutluyum nasılda merak ediyorum acaba ne hediyesiymiş bu diye. Akşamı iple çektim resmen. Akşam iş çıkışı arabaya bindik ben hediye ney diye merak ediyorum ama bişeyde diyemiyorum. Volkan hareket etti ve
”hazırlanalımda akşam yemeye gidiyoruz”
diyince ben nasıl heyecanlandım bir görseniz gülersiniz halime. Eve girdim koşa koşa banyoya duşl aldım saçlarımı tarıyorum bir yandan liseli kızlar gibi şarkı söyleyip heyecanlı heyecanlı ne giysem diye bakıyorum. Gardolabımı dağıttım resmen. Bende biraz yaşımdan genç elbiseler tercih ettim. Başta bukdar çok olur desemde sonra o heyecan ve Volkanı etkilemek arzusuyla biraz abartmadım desem yalan olur. Düz sarı renk kısabir elbise giydim. Mini ve derin göğüs dekolteliydi. Altımada çiçek desenli güzel bir çorap ve yüksek topukluları giydim. Volkanın beni görünce tepkisini çok merak ediyordum ve daha hazırlanmadan kapı çaldı. kapıyı açtım ve Volkanın o tepsikisi hiç unutmuyorum. Elini kalbine tutarak kalp krizi geçirir gibi nefesini tuttu felan derken gülmeye başladık ve ben hayatımda ilk defa okadar utandım kızardım ve ”geç içeri geç hazırım az kaldı” diyerek geri odama koştum. Odaya girdiğimde kalbim güm güm atıyor gerçekten yaşamadığım o eksik olan hislerimi yaşıyordum. Nekadar belli etmemeye çalışsamda elimde değildi. Makyajımı tamamladım ve Volkanın yanına gittim.
”insan bu kadar da güzel olmazki arkadaş…”
Dediğinde nasıl seviniyordum gülmemeye çalışsamda ağzım kulaklarımdaydı resmen. Biz aşşağı indik arabaya yöneldim ve Volkanın yanına oturdum. Volkanın yanına oturdum mini eteğim biraz yukarı kalkınca Volkanın gözlerini takip etmeye çalışıyordum ve Volkan direk olmasada arada göz ucuyla bacaklarıma bakmadan duramıyordu.
Biz çok güzel bir restoranta gittik ve hayatımda birdaha görmediğim güzellikte masa hazırlanmıştı. Mumlar kırmızı şaraplar saki filimlerde izledğimiz o sahneler gerçek oluyordu. Ben Volkanı etkilemek istersekn Volkan beni çoktan etkilemişti bile. Biz yemekleri söyledik canlı müzikle hem eşlik ediyoruz hem sohbet ediyoruz derken sahnedeki müzisyenler benim iin iyiki doğdun diye şakı söylemeye başlayınca birden masaya pasta geldi mumları üfledim çocuk gibi musmutluydum. Bıraksalar havaya zıplayacaktım o derece hayatımda ilkleri yaşıyordum. Derken elinde küçük bir kutu çıkardı ve masaya koydu. Ben büyük bir hevesle kutuyu açtım, çok güzel bir kolye ucunda kelebek olan çok şık birşeydi. Ben ne diyeceğimi bilemeden çok teşekkür ederim canım derken güzel bir dans müziği çaldı ve Volkan elini uzattı. O anda elini tuttum ama kalbim nasıl güm güm atıyor bilemezsiniz. Sahneye kadar el ele gittik ve parmaklarını parmaklarıma kenetleyerek yürüdük. Sahnede sadece ikimiz dans ediyoruz millet bizi izliyor ben utandım kızardım heyecandan elim ayağım birbirine dolanıyor bir yandan gülüyorum halime derken müzik bitmeden Volkan anladı ve
”utanacak ne var Arzu” dedi
”hayatımda ilk defa böyle bişey yapıyorum ne yapıyım” dedim ve gülümseyerek göz göze geliyorduk. Ben tabi sadece bakışmalara kalmamak için yaptığı bu güzel jestten dolayı teşekkür ediyorum. ”Hayatımda ilk defa senin gibi düzgün bir arkadaşım olduğu için şanslıyım iyiki varsın diyordum. O da bana ”
asıl sen iyiki benim hayatımda varsın seni iyiki tanımışım yüzün hep böyle gülsün. diyordu. Hayatımın bu noktalara geleceğini birisi söylese inanmazdım. Sanki rüyada gibiydim ve mutluluktan uçuyordum. Müzik bitti herkes bizi alkışladı ben tabi bir yandan kıarmış biryandan utanmış bir halde masaya geçtik. Yine el ele yürüdük ve ben gerçekten o elele tutuşmadan çok etkilendim. Yani böyle tutmak için elimden tutmuyordu anlatabiliyormuyum. Parmaklarıyla kenetliyor sanki bırakmayacakmış gibi. Biraz sohbet ettik ben tabi şaraptan 3-4 kadeh içtim o arada çünki çok gergindim ve aslında ne yapacağımı bilmiyordum. Müzik sohbet derken sat 9 a geliyordu ve biz hesabı istedik.Hesap beklerken ben tabi nekadar güzel bi akşam geçirdim teşekkür ederim diye konuşuyorum o arada Volkan ”yeter bu kadar duygusallık ya biraz eylenceli yere gidelimmi” diyince olur dedim. Tunalı da güzel bir mekan vardı arada işyerinden arkadaşlarla giderdik. Genelde genç üniversitelilerin mekanıdır. Oraya girdik müzik güm güm insanın içini hoplatıyordu. Bende şimdi yaşlı görünmemek için Volkana tam ayak uydurmak için elimden ne geliyorsa yapıyordum. Daha barın kapısından girerken kendi kendime dans ederek yürüyordum. Volkanında hoşuna gidiyordu o hareketlerim ve bana bakıp yüzüme gülümsüyordu. Gittik bir köşeye oturduk birer bira içtik. Arada kalktık oynadık. Zaten pistte ışıklar yanıyor söniyor kimin nası oynadığı belli dğeil karanlığın içiydi. 2. birada kafam güzel olmaya başladı iyice kendimi müziğe kaptırdım. Oturduğumuz yerde ben oynuyor müziklere eşlik ediyordum. Sonra bir ara garsonların elinde şu renk renk olan kokteyller gördüm. Birinin tadına bakmak istedim gayet güzeldi hoşuma gitti ve 2 de onlardan içince ben ciddi anlamda sarhoş oldum. Volkan bana ”karıştırıyorsun bak çarpar” desede ben onunkadar gencim ya, onu ıspatlayacağımya aklımca bişey olmaz diye kokteyl den içtim ve müzikle dansa devam ettim. Ama viddi anlamda sarhoştum ve çaktırmamaya çalışıyordum. Hele bir ara tuvalete gittim geldim ama düz yürüyemediğimi fark etmiştim. Biraz durduk ve saat geç olmaya başladı. Saat 1 gibi mekandan çıkıp arabaya bindik. Ben sarhoştum ama okadar mutluydumki. Volkana sürekli teşekkürler ediyor hayatımda unutamayacağım bir gece yaşattığını söylüyordum. Volkanla ordan ankarayı kuşbakışı gören bir tepeye gittik. Manzara çok güzeldi ve aşıklar tepesi denilen bir yer. İlker tepesi de deniyormuş oraya. Bir kaç araba etrafta kimse kimseye karşmıyor zaten karanlık tek bir ışık yoktu.
”nasıldı beğendinmi bu geceyi”
diyince ben hayatımıda hiç gitmediğim yapmadığım şeyleri yaptığımı felan anlattım. Çocuk gibi heyecanlandığımı herşeyi söylüyordum.Çokta mutlu olduğumu defalarca söyledim. Sonra dedimki
”Volkan biz şimdi çıkıyormuyuz”
”galiba çıkıyoruz bilmemki” diyerek gülmeye başladık. Durdu ve bana
”senin kadar güzel bir kadınla yanyana olmak bile yeterli Arzu asıl ben teşekkür ederim’
Ben bu laflara hiç alışık değilim tabiki ne diyeeğimi bilemeden laf ağzımda düğümlendi. Derken o anda radyoda dans ettiğimiz şarkı çıktı. Kalk dans edelim diye tutturdu. Ben
”yav millet görür şurda gecenin bi köründe çıkıp dansmı edicez Volkan” desemde indi arabadan geldi benim tarafıma elini uzattı ve
”hadi şarkı bitmeden dans edelim”
diyince mecbur indim arabadan. Zaten başka arabalar uzaktalardı ve karanlıktı. Özgüvenimde yerine geldi ve yine heyecanla göz göze geldik. Bu sefer kimse olmadığı için utanmıyor gözlerinin içine bakıyordum. Birden küçük bir öpücük kondurdu dudağıma. Sonra öylece bakıştık elim ayağım dolandı yine saçımla felan oynuyordum ne yapacağımı bilemedim. Gülüyordum öylece utandığımıda biliyordu. Birdaya dudaklarıma yaklaşmaya başladı kendimi geri çekmedim öylegece göz göze bakışmaya devam ettik ve bu sefer dudaklarıma uzun yapıştı. Karşılık veriyordum bende kendime doğru çekmeye başladım ve bir iki dakika öpüştük. Sonra elim ayağım dolaşır vaziyette arabaya geri bindik. Hava serindi ve benim tuvaletim gelmişti. Gitmekte istemiyorum bu güzel geceyi batırmak istemeden mecbur söyledim artık çok sıkıştığımı.
”gidelimmi eve” dedi
”yok gitmeyelim ama çok sıkıştım tuvalet bulalım”
diyince arabayla ağaçların olduğu çok karanlık bi köşeye gittik. Ben utana sıklıla az ilerledim ve oraya tuvaleti yapıp geldim. Normalde ölsem orda inip yapamam öyle birşeyi ama işte yaptık. Geri arabaya bindik ve orada kimseler yoktu.
”burda duralım gitme geri kimse yok burda daha rahat olurum biraz tedirgin oldum orda”
”nasıl istersen” dedi. Topuklu ayakkabılar ayağıma biraz dar geliyordu onları çıkardım. Sonra koltuğu geriye yatırdım ve ayaklarımı arbanın ön tarafına uzattım. Volkanda kendi koltuğunu geri indirdi. Süper bir gece diyerek konuşurken ben Volkana
”senin doğum günün nezaman” diye sordum.
”bilmem” dedi.
”nasıl bilmem ya sen benimkini biliyorsun ama ” dedim gülerek. Aklıma facebook geldi ve açıp bakıyım dedim. İster inanın ister inanmayın Volkanın doğum günü de benimkiyle aynı olduğunu görünce biraz durdum. Aklım karıştı nasıl yani diyordum kendi kendime. Volkan bana bakarak gülmeye başladı ve kahkahayı bastı. Ben ”şaka mı yapıyorsun” dedim
”yoo ne şakası aynı gün doğmuşuz”
diyince ben bir utandım yine biraz kötü oldum. Durgunlaştığımı fark edince elimi tuttu ve
”Benim en büyük hediyem senin gibi bir insanın yanın olmak” dedi.
”ama böyle olmazki ben sana hediye bile almadım sen neler yaptın benim için”
”sen mutlu oldun bende mutlu oldum ikimiz için yaptım”
diyince ben Volkanın dudaklarına doğru yöneldim ve doya doya öptüm. Ben tabi iki büklüm bir vaziyette yan koltuktan uzanmışım ve öpüşüyoruz. Ben kendimi geri çekecekken volkan boynumdan kendine çekiyor öpüşmeye devam ediyorduk.
”dur belim ağrıdı” diyerek geri koltuğa yaslandım. Ortada kocaman bir elfreni arkasında bir plastik kutu gibi bişey vardı.
”bir ömür öpsem doyamam herhalde” diyince.
Birden yüzüm gülmeye ve iltifatlara alışık olmam ile ne diyeceğimi bilememeye başladım yine.
”öp doyana kadar ozaman” dedim gülümseyerek cilveli cilveli bi şekilde. Volkan koltuğundan doğruldu ve bana yaklaştı. Dudaklarımı çok kibar ve güzel öpüyordu. Dilimi yalıyor gerçekten beni mest ediyordu. Oda biraz durdu ve ” hakkaten burda zor oluyor ” dedi. Bir cesaretle nasıl dediysem ağzımdan çıktı kelime
”arkaya geçelim” diyiverdim. Koltuğu kaldırıp ben arkaya geçtim ve Volkanda koltuğunu kaldırıp arabanın içinden arkaya doğru geldi. Gelir gelmez zaten dudaklarımız birbirine kenetlendi. Beni kapıya doğru yasladı ve üzerime doğru yüklenerek deliler gibi öpüşmeye başladık. Ben aslında eve gidince bunların hepsini ve daha fazlasını yapmayı istiyordum. Ayaklarımı koltuğa uzattım ve öpüşmeye devam ettik. Volkan tam anlamıyla üzerime çıkmış tı. Ben bacaklarımın arasını açmamaya çalışıyordum anma volkan diziyle bacağımın arasına girmişti bile. Boynumu öpmeye başladığında kendimi bırakmıştım tamamen. Hiç birşey söylemeden aldığım zevki yaşıyordum. Göğüslerime doğru eme eme ilerledikce kendimden geçiyordum. Birden elini bacak arama sokup okşamaya başladı ve göz göze geldik
”evde yapsak” dedim gülerek
”bozma şimdi evdede yaparız”
dedi ve devam etti. Ben hayatımda ilk defa kocamdan başka bir erkekle ilişkiye giriyorum onuda arabada açık alanda yapıyorum. İlk başta pek istemesemde sonradan kendimi tamamen bıraktım ve tadını çıkardım. Külotlu çorabımı biraz çekti ve külodumu dizime kadar çekip bacaklarımı havaya kaldırdı. Beni öyle güzel yalıyorduki. Aldığım zevk ve kasılmadan çorabımı çıkaramıyordum. Zor bela çıkardım altımdakileri ve Volkan parmağını içime sokarak beni zevkten öldürmeye başladı. Bende onun pantalonunu çözüp penisini ağzıma alıyım dedim. Birde gördümki gerçekten çok kalın bir penisi vardı. Çok çok uzun değildi normal uzunlukta ama baya bi kalındı. İlk gördüm biraz baktım büyüklüğüne sonra aldım ağzıma. Biz ilk ilişkimizi arabada başlattık. Sonralarda annemden gizli gizli gidip onunla ilişkiye girer annemden gizli kızlarla tatile gidiyoruz diyerek beraber baş başa tatillere gittik ve sonunda hamile kalınca Volkan çocuğu aldırmamam için çok ısrar etti annemle oturduk konuştuk ve nikah yaptık. 1 kızımız oldu ve şimdi2 bçuk yaşında. Annem torun sevgisiyle bizde karı koca olarak sevgimizle halen mutlu olarak yaşıyoruz.

Yaş Sınırı!
Hikayeleri Okuyabilmek için +18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamalısınız.
Comments (0)
Add Comment